Voor wie werkt Hofstee

Zowel ondernemers als particulieren kunnen bij Hofstee Advies terecht. In de loop der jaren hebben we een tevreden klantenkring opgebouwd. Hieronder leest u hoe zij de samenwerking met ons ervaren.

,,Sinds Koene Hofstee zelfstandig is gaan werken als financieel adviseur ben ik klant. Betrouwbaar, een goede en begrijpelijke uitleg en een snelle afhandeling zijn voor mij van groot belang – en die krijg ik bij Hofstee Advies. Mede daardoor heb ik mijn buurvrouw jaren geleden ook als klant aangemeld, tot haar grote tevredenheid. Kortom: Hofstee Advies is zeer aan te bevelen.’’
Dr. J.A. Leezenberg, KNO-arts i.r., Amsterdam

,,De heer Hofstee verzorgt jaarlijks naar volle tevredenheid mijn belastingaangifte. Hij komt zijn afspraken na en geeft duidelijk aan welke papieren nodig zijn. Hij geeft een helder rapport wat je aan belasting moet betalen dan wel wat je terug krijgt. Zodat je weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Ik kan hem van harte aanbevelen.’’

Ing. Erik Schenkel, Wolfheze

,,De keuze voor een belastingadviesbureau is primair gebaseerd op vertrouwen. Mijn zakelijke relatie met Koene Hofstee bestaat reeds circa 20 jaar. Mijn vertrouwen in een kundige jaarlijkse verslaglegging van mijn financiële situatie ten behoeve van de fiscus is hierin nooit op de proef gesteld.’’
F.R.Schreuder
oud-directielid Wolters-Noordhoff B.V.

,,Koene Hofstee is een zeer waardevolle vakman én een uitermate aangenaam mens! Hij adviseert mij reeds meer dan 25 jaren. Een turbulente periode, in de internationale journalistiek en televisie-productie. Ik ben blij dat Koene ooit op mijn pad kwam en beveel Koene, en diens staf, dan ook van harte aan!’’
Wibo van de Linde
Voormalig correspondent van Time&Life, ooit anchorman voor Avro en Tros Televisie en grondlegger van ENDEMOL in Duitsland